Antena 3 CNN Actualitate Psihiatrul Gabriel Diaconu: ”Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene”

Psihiatrul Gabriel Diaconu: ”Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene”

Psihiatrul Gabriel Diaconu a analizat comportamentul lui Vladimir Putin și starea lui de sănătate la Antena 3. Doctorul și-a exprimat opinia cu privire la afecțiunea pe care o trădează aspectul tumefiat al feței sale.

Psihiatrul Gabriel Diaconu: ”Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene”
Sursa foto: Facebook/Gabriel Diaconu
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2022   •   21:51

„Ne uităm în această perioadă la cioburile oglinzii unui cult al personalității foarte atent creat și dăltuit vreme de 20 și ceva de ani.

Imaginea fostului tiran luminat se transformă în acest moment într-un monstru decrepit cu o sănătate care este subiect de mare bârfă, ceea ce pentru un despot nu sună a bine. Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene. (...)

Este în cușca propriilor halucinații și din păcate asta îl predispune la niște decizii din ce în ce mai puțin ancorate în adevăr. (...)

Actualul conducător rus are o fantezie faraonică absolut suicidală care știe că se va termina cu distrugerea lui. Putin este terminat.”, a declarat Gabriel Diaconu.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Cristian Diaconu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close