Antena 3 CNN Actualitate Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, ipoteză cutremurătoare. Cine ar putea fi tânără incendiată descoperită în Giurgiu

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, ipoteză cutremurătoare. Cine ar putea fi tânără incendiată descoperită în Giurgiu

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit, joi, la Antena 3, despre cazul fetei ucise și incendiate apoi care a fost descoperită pe marginea unui câmp din apropierea localității Ghimpați, din județul Giurgiu. Potrivit specialistului, faptul că victima nu este căutată de nimeni ar putea da un indiciu important anchetatorilor.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, ipoteză cutremurătoare. Cine ar putea fi tânără incendiată descoperită în Giurgiu
Sursa foto: sursa foto: radioconstanta.ro
de Dan Gabor    |    05 Noi 2020   •   17:15

"În cariera mea am întâlnit astfel de cazuri. Când se întâmplă astfel de nenorociri poate fi vorba de un viol, poate, e vorba de crimă, e vorba de incendiere. Ce e regretabil e faptul că de la șosea până la locul incendiului, pe unde a trecut criminalul, au fost alterate acele urme, s-a tot plimbat pe acolo lumea. Nu au știut că trebuie să protejeze zona, nici nu au știut despre ce este vorba acolo.

Ce mi-a atras mie atenție în cazul acesta: e, parcă, vorba de o persoană pe care nu o caută nimeni, nici familia, nici prieteni, nici colegi. De cele mai multe ori, în astfel de situație e vorba poate de o prostituată care a fost toturată, a fost schingiută.

Medicul legist ne spune că avea niște traumatisme la nivel cranian, poate la nivelul coastelor, era legată cu sârmă, neîmbrăcată. Și după ce a murit această ființă a fost băgată în acel geamantan", a spus Liviu Chesnoiu.

Acesta a făcut și un portret psihologic al criminalului.

"Acest individ cred că este un lup singuratic, cred că nu este un criminal în serie, cred că este un individ cu probleme psihice, pentru că nu ai cum să comiți o astfel de crimă groaznică și cred că omul acesta va fi descoperit în cel mai scurt timp pentru că a lăsat niște urme", a adăugat Chesnoiu.

×
Subiecte în articol: tânăra incendiată crima ucisa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close