Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, impasibil în faţa unui potenţial conflict (VIDEO)

27 Mai 2009   •   20:25
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, impasibil în faţa unui potenţial conflict (VIDEO) ciocan
Unde e un politist cind ai nevoie de unul? Câteodată, chiar la faţa locului. Dar tot degeaba. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a stat cu mâinile în sân în timp ce un scandal a degenerat chiar sub privirile sale. Comisarul Christian Ciocan l-a privit impasibil pe Adrian Mititelu cum a făcut circ în tribuna oficială a stadionului din Giuleşti: a aruncat cu o sticlă, a lovit un copil şi a înjurat un suporter rapidist.

În tribună, chiar lângă patronul Craiovei se afla, la meciul cu Rapid, un poliţist. Unul foarte cunoscut. În civil, e drept. Aşa că nu a reacţionat în niciun fel atunci când lucrurile păreau scăpate de sub control.

Deşi situaţia putea degenera într-o bătaie între Mititelu, bodyguarzii săi şi suporterii rapidişti, comisarul Ciocan nu a reacţionat. Singurii care au încercat să liniştească spiritele au fost Jean Valvis şi Grigore Sichitiu.

Poliţistul Christian Ciocan nu a vrut să comenteze imaginile surprinse la meciul de sâmbătă şi nici lipsa sa de reacţie. S-a mărginit doar la a preciza că se afla la stadion în calitate de suporter.Observator

ExitPOLL
Parteneri
x close