Antena 3 Actualitate Radare în Capitală. Peste 100 de şoferi amendaţi în câteva ore

Radare în Capitală. Peste 100 de şoferi amendaţi în câteva ore

11 Aug 2010   •   15:34
Radare în Capitală. Peste 100 de şoferi amendaţi în câteva ore
Sursa foto: Foto: Intact Images

Poliţiştii din Bucureşti au ieşit la vînătoare de vitezomani. Alarmaţi de numărul tot mai mare al celor care depăşesc viteza, toate echipaje de la rutieră au ieşit pe cele mai circulate bulevarde din capitală. Peste 100 de şoferi au fost prinşi în numai câteva ore.

Nu mai puţin de cinci radare au fost trimise pe străzile din Bucureşti. Şi n-au trebuit să aştepte prea mult până când au apărut primii vitezomani. Pe şoseaua Mihai Bravu, doar cei care abia plecau de la semafor nu aveau viteză.

Alte două radare au fost amplasate pe bulevardul Lascăr Catargiu, între Piaţa Victoriei şi Romană. Unul dintre cele mai aglomerate bulevarde şi pe unde mai toate maşinile circulă cu viteză.

Potrivit poliţiştilor, viteza este a patra cauză a accidentelor de pe raza Capitalei. Poliţiştii îi avertizează pe şoferii bucureşteni că până la sfârşitul lunii vor ţine radarele mai mult pe străzi.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close