Antena 3 CNN Actualitate Haosul din sănătate nu poate să mai continue. Radu Tudor: Câți bebeluși trebuie să mai moară, domnule Cioloș?!

Haosul din sănătate nu poate să mai continue. Radu Tudor: Câți bebeluși trebuie să mai moară, domnule Cioloș?!

Haosul din sănătate nu poate să mai continue. Radu Tudor: Câți bebeluși trebuie să mai moară, domnule Cioloș?!
de S.T.    |    17 Feb 2016   •   13:13

„Dupa al 3 lea deces si o stare de emotie uriasa, multa lume se intreaba : cati bebelusi trebuie sa mai moara, dle prim ministru Ciolos?! De 3 zile discutam aprins si cu disperare la Antena 3 acest caz extrem, dramatic, disperat. Astfel de subiecte vreti sa nu le mai discutam prin evacuarea fortata din sediu?”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

Alertă medicală în Argeş. Peste 40 de copii au ajuns la spital

Șapte copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt în continuare internați la Spitalul "Marie Curie", trei dintre aceștia în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă, iar patru la Nefrologie, prezentând o stare bună.

La aceeași unitate medicală din București au murit, în ultimele două săptămâni, alți trei copii din Argeș care prezentau simptome asemănătoare.

Ministrul Sănătăţii, despre ancheta în cazul bebeluşilor: „E o chestiune absolut inexplicabilă şi sunt foarte frustrat”

Liderul grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, a solicitat, miercuri, în plen, premierului Dacian Cioloș să explice și situația în cazul copiilor din Argeș internați la Spitalul ''Marie Curie'', arătând că este haos în sistemul de sănătate.

„Vreau să abordez și o altă temă, o temă care ține de o situație dramatică: este vorba de situația copiilor din județul Argeș care de două săptămâni se află între viață și moarte și nici noi, nici părinții nu au primit răspunsuri. Din afară se vede doar o bâjbâială nedemnă pentru un Guvern care a venit pentru a așeza instituțiile statului în limitele funcționării normale. Cu toate acestea avem copii între viață și moarte, avem trei bebeluși morți și nimeni nu poate da un răspuns. Foarte târziu s-a cerut intervenția celor din UE. Am înțeles că vine o misiune suedeză în câteva zile. Câteva zile sunt prea mult, alte cazuri pot să apară. Aș vrea să ne aplecăm asupra acestui lucru pentru că haosul din sănătate nu poate să mai continue. Vă solicităm să ne acordați răspunsuri pe această temă”, a spus Fifor, după intervenția premierului pe tema acțiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact.



×
Subiecte în articol: spitalul marie curie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close