Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Un mizerabil fake-news despre România europeană, demontat

Radu Tudor: Un mizerabil fake-news despre România europeană, demontat

Radu Tudor: Un mizerabil fake-news despre România europeană, demontat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Dec 2018   •   19:49

Una din numeroasele manipulari ordinare anti-europene si anti-romanesti care au fost rostogolite cu voluptate de romani ignoranti este azi demontata. Romania primeste zeci de milioane de euro de la Comisia Europeana pentru combaterea virusului pestei porcine. Un fake news distribuit pe internet – Facebook in special – spunea ca tara noastra nu primeste nici un leu de la Bruxelles drept compensare pentru pierderile cauzate de peste poricna. Aceasta diversiune a fost demontata. Raman multe altele, in acelasi registru anti-european, stimulat cu interes politic masiv de adversarii Romaniei europene, transmite Radu Tudor.

România va intra în posesia primei tranşe, de 10 milioane de euro, din grantul acordat de Comisia Europeană (CE) pentru măsurile de urgenţă privind combaterea pestei porcine Africane (PPA), a anunţat, miercuri, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Suma de 10 milioane de euro reprezintă o tranşă din suma totală de 34.278.750 de euro, reprezentând contribuţia financiară a Uniunii Europeană (UE) la acţiunile angajate de România pentru combaterea pestei porcine africane.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close