Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "USL îmi provoacă un sentiment de scârbă"

Radu Tudor: "USL îmi provoacă un sentiment de scârbă"

Radu Tudor: "USL îmi provoacă un sentiment de scârbă"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Mai 2013   •   20:48

Analistul politic Radu Tudor a declarat, vineri, că USL îi provoacă un sentiment de scârbă, făcând referire la cazul Sorin Alexandrescu.

"Mie îmi e scârbă şi recunosc că în momentul de faţă întreaga Uniune Social Liberală îmi provoacă un sentiment de scârbă, nu pentru că ar trebui să comenteze conţinutul referatului procurorilor, dar există cel puţin două aspecte mizerabile în această speţă", a declarat Radu Tudor, în ediţia de vineri a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

În ceea ce priveşte aceste două aspecte, Radu Tudor s-a referit la ridicarea de pe stradă a unui om care nu reprezintă pericol public, în speţă directorul Antenei Group, Sorin Alexandrescu.

"Dacă această chestiune nu e sancţionată de parlamentarii şi miniştrii USL, să nu le vină şi lor rândul. Acum, când se produce un abuz, ei tac", a comentat jurnalistul.

Directorul Antenei Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat vineri pentru 29 de zile, în motivarea cererii fiind invocat un singur motiv, şi anume pericolul pentru ordinea publică.

"S-a invocat în motivarea cerererii de arestare un singur temei, şi anume pericolul pentru ordinea publică, cel care se invocă frecvent în toate cazurile când se cere arestarea preventivă. Nu s-a prezintat ce fapte ar fi putut săvârşi dacă ar fi fost lăsat liber", a declarat avocatul Gheorghiţă Mateuţ, vineri, la Antena 3.

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

În cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, nu există probe privind şantajul, a declarat, vineri, avocatul Gheorghiţă Mateuţ.

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore.

Joi dimineaţă,
în urma unei operaţiuni de forţă declanşate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, pentru audieri.


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close