Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat a demis conducerea Ambulanţei Vaslui

Raed Arafat a demis conducerea Ambulanţei Vaslui

Raed Arafat a demis conducerea Ambulanţei Vaslui
03 Feb 2008   •   13:40

Conducerea Ambulanţei Vaslui a fost demisă duminică dimineaţă ca urmare a mai multor nereguli. Cele care a luat decizia este chiar secretarul de stat în ministerul Sănătăţii, Raed Arafat aflat în vizită supriză la Vaslui. Printre altele, ambulanţele nu aveau cantităţile necesare de medicamente şi oxigen, iar maşinile noi nu erau încă puse în funcţiune. Timp de două ore, secretarul de stat a verificat atent Serivicul de Ambulanţă.

Cea mai mare surpriză a apărut atunci când le-a cerut angajaţilor să deschidă toate maşinile pentru a vedea dacă sunt sau nu în stare de funcţionare. Misiune imposibilă însă. Nimeni nu a reuşit să găsească cheile uneia dintre ambulanţe. Pentru că şoferul plecase acasă cu ele. În garajul staţiei se aflau de aproape o lună câteva ambulanţe noi, care ar fi trebuit acum să fie puse în circulaţie. Toate neregulile, puse cap la cap, l-au determinat pe Arafat să demită întreaga conducere a Serviciului.

Directorul demis al serviciului de ambulanţă, Dan Petrovici, nu a vrut să comenteze situaţia. Urmeaza ca Autoritatea de Sănătate Publică şi Prefectura să desemneze o persoană care să asigure interimatul. Una dintre variantele luate în calcul este comasarea staţiei de la Vaslui cu cea de la Iaşi.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close