Antena 3 Actualitate Raed Arafat are probleme în trafic: „Nu este nicio zi în care să nu fiu agresat de şoferi”

Raed Arafat are probleme în trafic: „Nu este nicio zi în care să nu fiu agresat de şoferi”

27 Iun 2017   •   14:25
Raed Arafat are probleme în trafic: „Nu este nicio zi în care să nu fiu agresat de şoferi”
Sursa foto: foto: Agerpres

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat marţi că în fiecare dimineaţă când vine la serviciu este agresat în trafic de şoferi care nu vor să respecte limitele de viteză, precizând că este nevoie de educaţie şi aplicarea legii.

"În fiecare dimineaţă când vin de acasă trebuie să trec şoseaua de centură din jurul Bucureştiului şi nu e nicio zi în viaţa mea când să nu fiu agresat de şoferi agresivi care nu vor să respecte limitele de viteză. Chiar dacă este o limită de viteză de 90-100 de Kilometri întotdeauna este cineva care vrea să meargă şi mai tare şi vine în spatele tău omul respectiv, îţi dă flash-uri, te claxonează şi aşa mai departe", a spus Raed Arafat, la conferinţa PIN Talk 'Siguranţa rutieră în România: Provocări şi Oportunităţi”, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, infrastructura rutieră trebuie îmbunătăţită, dar oamenii trebuie să fie educaţi şi legea să fie aplicată. 

Raed Arafat a spus că în la începutul anilor 90 pacienţii ajungeau cu maşini private la spitale pentru că nu era încredere în ambulanţe, cooperarea dintre serviciile de ambulanţă era foarte proastă, iar viteza de reacţie era scăzută. 

Potrivit secretarului de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Mihai Tămâian, România se clasează pe ultimele locuri în ceea ce priveşte siguranţa rutieră, conform statisticilor europene privind accidentele rutiere şi consecinţele acestora.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close