Antena 3 CNN Actualitate Arafat, atac voalat la Klaus Iohannis

Arafat, atac voalat la Klaus Iohannis

Cine este de vină că România se confruntă cu valul 4? În luna iunie, premierul Florin Cîțu ne asigura că nu numai că am învins pandemia, dar nici nu se mai pune problema de valul 4 în România. Un posibil răspuns la întrebarea cine este de vină că, totuși, valul 4 a venit, este dat chiar de secretarul de stat Raed Arafat care îl indică voalat chiar pe Klaus Iohannis.

Arafat, atac voalat la Klaus Iohannis
de Gabriel Dano    |    08 Oct 2021   •   17:39

"Am început cu vaccinarea, eram în frunte, și acum suntem în spate. Pentru că au reușit alții, cu mecanismele lor, să convingă o mare parte din populație să nu se vaccineze. Sau, poate, unii au crezut că situația nu mai e gravă și au ascultat pe cei care au spus că pandemia e gata, s-a terminat, și nu s-au vaccinat.”, a spus Raed Arafat.

În luna iunie a acestui an, Klaus Iohannis afirma că, în România, campania de vaccinare a fost un succes și că "am oprit pandemia".

”Campania a fost un succes, practic am oprit pandemia. Faptul că avem așa puține cazuri – nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare”, spunea președintele Klaus Iohannis, la Bruxelles, când a fost întrebat de ziariști despre încetinirea campaniei de vaccinare.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close