Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, despre incendiul devastator din Londra: „Intervenția este una extrem de grea”

Raed Arafat, despre incendiul devastator din Londra: „Intervenția este una extrem de grea”

Raed Arafat, despre incendiul devastator din Londra: „Intervenția este una extrem de grea”
14 Iun 2017   •   08:22

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, motivele pentru care echipajele de salvare din capitala britanică se confruntă cu o sarcină extrem de dificilă în încercarea de a evacua cât mai multe persoane din calea flăcărilor care au cuprins un bloc de locuințe din vestul Londrei.

”Intervenția este una extrem de grea. La 24 de etaje există reguli de intervenție, însă depinde exact de situația individuală a acestui incendiu și ce vor putea face ca să salveze cât mai multe persoane. Evacuarea este dificilă. Oamenii trebuie coborâți pe scări”, a spus Raed Arafat, arătând că este foarte probabil ca veștile care vor veni în următoarele ore de la fața locului să nu fie unele pozitive.

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close