Antena 3 Actualitate Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificilă

Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificilă

13 Mai 2020   •   22:41
Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificilă
Sursa foto: Antena 3

Raed Arafat, a tras un semnal de alarmă, miercuri, la Sinteza zilei.

Șeful DSU spune că românii trebuie să fie conștienți că numărul mai mic de îmbolnăviri și decese din România este mai mic pentru că măsurile luate de autorități au fost ferme și au fost respectate de cetățeni și că este greșit să intervină o relaxare prea mare în rândul populației.

"De ce vrem să riscăm? Asta este întrebarea mea - dacă totuși am trecut prin aceasta situație și am văzut ce se întămplă în alte țări și am luat măsurile devreme, fără să criticăm nicio țară. Și nu am luat măsurile cele mai drastice.

Vrem să ne înecăm la mal, cum se spune, nu ma respectăm nimic, poate ne întoarcem la mijlocul 'lacului' sau spunem că dacă nu s-a întâmplat nimic am fost proști pentru că am respectat regulile. Nu, faptul că am respectat regulile, cel mai probabil, ne-a dus la rezultatul de acum.

În loc să fim mulțumiți, bucuroși, să ne felicităm și să felicităm pe toată lumea care a făcut acest lucru, mai ales populația, începem să punem semnele de întrebare care vor face lupta cu un alt val de zece ori mai grea. Pentru că dacă la primul val lumea s-a speriat, la al doilea val în memoria lor va fi că nu s-a întâmplat mare lucru", a explicat Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Sinteza Zilei

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close