Antena 3 Actualitate Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulației pe timp de noapte

Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulației pe timp de noapte

de Dan Gabor    |    08 Noi 2020   •   22:42
Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulației pe timp de noapte

Raed Arafat a explicat, duminică seară, la Antena 3, de ce a fost luată măsura interdicției deplasărilor pe timp de noapte, între orele 23.00 și 5.00, cu câteva excepții clare. Secretarul de stat în MAI spune că această măsură a fost luată, din aceleași raționamente, și de altă țări occidentale.

"Logica ei este țintită către un grup de persoane care hai să zicem că nu întotdeauna au respectat regulile, o parte, să zicem, fără să generalizăm. Și acesta este grupul de tineri care în cursul nopții, mai ales în weekenduri au mers totuși la petreceri, chiar și în apartamente, în parcuri, pe stradă, în grupuri mari, mai ales, cum am zis, în perioada weekendului.

Sunt țări care au observat acest lucru și vedeți că nu suntem singurii care am luat această măsură. Franța are această măsură, mult mai devreme, la ora 21.00 până la ora 6.00. Pentru că noaptea au loc aceste activități, care de regulă se fac fără mască. În Spania, chiar dacă sunt închise cluburile acolo au observat acest fenomen că tinerii iau berea și merg în vizită.

Și nu doar într-un apartament, ci de la unul la altul. Și atunci una dintre măsurile care considerăm că are un impact economic minor, dar în același timp are un impact de prevenire mare este aceasta", a spus Raed Arafat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat radu tudor

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close