Antena 3 CNN Actualitate Raliuri ad-hoc pe Autostrada Soarelui: recordul de viteză este 257 km/h

Raliuri ad-hoc pe Autostrada Soarelui: recordul de viteză este 257 km/h

Raliuri ad-hoc pe Autostrada Soarelui: recordul de viteză este 257 km/h
05 Sep 2008   •   16:49

Vedeta incontestabilă a teribiliştilor care îşi pun viaţa în pericol împreună cu a altora, este conducătorul unui BMW seria 7. Fotografia radarului l-a surprins gonind cu 257 km/h. La mică diferenţă este câştigătorul locului 2, posesorul unui Aston Martin care se deplasa cu 253 de km/h.

Şoferii au depus contestaţii pentru valabilitatea fotografiilor şi conduc în prezent fără niciun fel de restricţii. Sau de responsabilitate. Pe locul 3 s-a situat un automobil Audi R8, filmat în timp ce gonea cu 243 de km/h. Alături de ei s-au aflat mulţi "novici"care au depăşit pragul de 200 km/h.

La motociclete recordul de viteză a fost chiar şi mai mare, de 300 km/h. Poliţiştii au declarat că evenimentul a fost ca-n filme. Au somat motociclistul să oprească, dar acesta s-a pierdut la orizont. S-a încercat oprirea acestuia cu un blocaj stradal, moment în care conducătorul motocicletei a întors şi a apucat-o în direcţie inversă, către Bucureşti. Norocul poliţiştilor aflaţi în urmărire a fost că motociclistul a rămas la un moment dat fără combustibil.

Comisarul-şef Grigore George, şeful Poliţiei Autostrăzi, s-a declarat mulţumit de faptul că în acest an nu s-au mai înregistrat decese pe Autostrada Soarelui, spre deosebire de anul trecut când au murit 11 oameni în timpul sezonului estival.

Sursa foto: masini.acasa.ro

CUM SE FORŢEAZĂ KILOMETRAJUL PE AUTOSTRADĂ


Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close