Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan, fără mască, printre oameni, pe platforma unei maşini de teren, la o zi după adoptarea noilor restricţii. Un bărbat din grup, testat pozitiv la COVID

Raluca Turcan, fără mască, printre oameni, pe platforma unei maşini de teren, la o zi după adoptarea noilor restricţii. Un bărbat din grup, testat pozitiv la COVID

Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), a fost surprinsă într-o ipostază similară celor în care alţi oameni au fost reţinuţi şi amendaţi de forţele de ordine: fără mască, în mijlocul unui grup relativ numeros.

Raluca Turcan, fără mască, printre oameni, pe platforma unei maşini de teren, la o zi după adoptarea noilor restricţii. Un bărbat din grup, testat pozitiv la COVID
de Adrian Iclozan    |    30 Mar 2021   •   22:13

Turcan, alături de preşedintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean și de alți lilberali au participat, sâmbătă, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu.

Din imaginile publicate pe Facebook chiar de membrii PNL se vede cum în mai multe situații participanţii la eveniment nu respectă regulile de distanțare și nici nu poartă mască.

Cei doi oficiali sfidează regulile de distanțare la doar o zi după decizia Guvernului de a impune noi restricții, pe fondul creșterii numărului de infectări.

Noile restricții au scos în stradă mii de oameni în marile orașe ale țării.

În grupul ministrului Turcan se afla un bărbat cu COVID

Potrivit agenţiei Mediafax, la eveniment a participat și administratorul județului Sibiu, Adrian Bibu, candidat din partea PNL, în 2020, la funcția de primar al orașului.

Luni, Barbu a aflat că are COVID-19 și se află în spital, sub supraveghere, anunţă Mediafax.

PSD speculează gafa ministrului Muncii

Fotografia cu Raluca Turcan în spaţiu public fără mască a fost alăturată imaginii în care ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, apare, la rândul său, fără mască la Parlament, într-un colaj distribuit de PSD pe internet.

Colajul mai include fotografia cu cetăţeanul din Piaţa Universităţii băgat, luni, în dubă de şapte jandarmi pentru că nu purta mască şi a refuzat să se legitimeze.

Colajul PSD este însoţit de următorul slogan: "Negaționiști, extremiști, teroriști, huligani, derbedei, analfabeți, conspiraționiști...", cu trimitere la epitetele folosite de unii oficiali pentru a-i caracteriza pe participanţii la protestele anti-restricţii.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan mască
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close