Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan surprinsă din nou fără mască! Fotografiile au fost publicate chiar de echipa PNL

Raluca Turcan surprinsă din nou fără mască! Fotografiile au fost publicate chiar de echipa PNL

Nu doar ministrul Vlad Voiculescu a recidivat, ci și ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost surprinsă, din nou, fără mască, în timpul unei acțiuni alături de echipa de voluntari ”Echipa Galbenă”, numele echipei de voluntari ai PNL Sibiu.

Raluca Turcan surprinsă din nou fără mască! Fotografiile au fost publicate chiar de echipa PNL
de Laura Dinu    |    02 Apr 2021   •   12:06

Ministrul muncii apare într-o fotografie, fără mască de protecție, alături de o persoană întinsă pe pat. 

Douăzeci și șase de fotografii au fost postate de echipa de voluntari pe Facebook, Raluca Turcan apărând în două dintre acestea. Este vorba despre mai multe acțiuni, inclusiv articole din presa locală sau de la activități din perioada sărbătorilor de iarnă.

Implicarea în viața comunității face diferența și, categoric, credem în schimbarea în bine a societății, câtă vreme...

Publicată de Echipa Galbenă pe Luni, 22 martie 2021

Într-una dintre fotografii, ministrul Muncii apare într-un salon, alături de o persoană întinsă pe pat. Ministrul nu poartă mască de protecție. Nu este clar când a fost realizată fotografia, însă este cunoscut faptul că masca de protecție este obligatorie în spațiile închise încă din mai 2020, scrie Libertatea

În cea de-a doua fotografie în care apare Turcan, postată pe aceeași pagină de Facebook, aceasta se află într-o biserică, oferindu-i un pachet unei tinere. Atât ministrul, cât și toți cei din jurul său au mască de protecție.

Raluca Turcan, fără mască, printre oameni, pe platforma unei maşini de teren, la o zi după adoptarea noilor restricții

Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), a fost surprinsă într-o ipostază similară celor în care alţi oameni au fost reţinuţi şi amendaţi de forţele de ordine: fără mască, în mijlocul unui grup relativ numeros.

Turcan, alături de preşedintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean și de alți lilberali au participat, sâmbătă, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu.

Din imaginile publicate pe Facebook chiar de membrii PNL se vede cum în mai multe situații participanţii la eveniment nu respectă regulile de distanțare și nici nu poartă mască.

Cei doi oficiali sfidează regulile de distanțare la doar o zi după decizia Guvernului de a impune noi restricții, pe fondul creșterii numărului de infectări.

Noile restricții au scos în stradă mii de oameni în marile orașe ale țării.

În grupul ministrului Turcan se afla un bărbat cu COVID

Potrivit agenţiei Mediafax, la eveniment a participat și administratorul județului Sibiu, Adrian Bibu, candidat din partea PNL, în 2020, la funcția de primar al orașului.

Vlad Voiculescu, surprins din nou fără mască în minister, la doar patru zile după prima ”neatenție”

Ministrul Sănătății a încălcat din nou legea și nu a purtat masca, deși se afla într-o instituție publică. Vlad Voiculescu era chiar în sediul ministerului pe care îl conduce și lua parte online la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene. 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close