Antena 3 Politică Vlad Voiculescu, surprins din nou fără mască în minister, la doar patru zile după prima ”neatenție”

Vlad Voiculescu, surprins din nou fără mască în minister, la doar patru zile după prima ”neatenție”

de Laura Dinu    |    02 Apr 2021   •   08:27
Vlad Voiculescu, surprins din nou fără mască în minister, la doar patru zile după prima ”neatenție”
Sursa foto: Antena 3

Vlad Voiculescu a recidivat! Ministrul Sănătății a apărut, din nou, în public, fără mască, în timp ce participa la Reuniunea Informală a Miniștrilor de Sănătate din Uniunea Europeană. Vlad Voiculescu a și întârziat la conferință, iar când a luat cuvântul a vorbit pe lângă subiect. Social-democrații îl acuză că ”ne-a făcut de râs la nivel european!”.

Ministrul Sănătății a încălcat din nou legea și nu a purtat masca, deși se afla într-o instituție publică. Vlad Voiculescu era chiar în sediul ministerului pe care îl conduce și lua parte online la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene. 

Voiculescu a apărut fără mască, deși lângă el se afla o colegă care purta mască. Mai mult decât atât, Vlad Voiculescu a ajuns târziu la ședință și l-a pus într-o situație jenantă pe moderatorul conferinței. Gazda întâlnirii a încercat în repetate rânduri să-i dea cuvântul ministrului român, însă Voiculescu nu apărea în cadru. 

Colega ministrului a încercat să îl apere și a dat vina pe probleme tehnice, deși se vede clar în imagini că ministrul nu era lângă ea.  

”Am avut niște probleme tehnice, ministrul vine într-un minut. Scuze pentru această intervenție!”

PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. A greșit tema discuțiilor

Într-un final, Vlad Voiculescu și-a făcut apariția, însă a ratat tema discuției. A vorbit despre pandemie, însă, cât timp a fost absent, tema de discuție a fost schimbată, iar participanții ar fi trebuit să vorbească despre planul european privind combaterea cancerului. 

”România a suspendat vaccinarea doar cu un singur lot, cu două loturi, îmi cer scuze, din vaccinul AstraZeneca”.

Social democrații l-au taxat dur pe Voiculescu într-o postare pe pagina de Facebook, unde îl acuză că ne-a făcut de râs la nivel european pentru că a invocat probleme tehnice deși nu urmărea, de fapt, ședința. 

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor”, au scris aceștia pe Facebook. 

Surprins fără mască de două ori într-o săptămână

Nu este pentru prima dată când Vlad Voiculescu este surprins fără mască. În urmă cu doar patru zile, ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască, în public, pe holurile Parlamentului. 

Atunci, după ce imaginile au devenit publice, ministrul Sănătății a cerut să fie amendat. 

”Am luat legătura și m-am cerut amendat, voi contribui la bugetul statului. Și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție!”, spunea acesta. 

Până acum, însă, Voiculescu nu a anunțat să fi primit vreo sancțiune. 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close