Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan: "Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Românii nu au de ce să se îngrijoreze"

Raluca Turcan: "Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Românii nu au de ce să se îngrijoreze"

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că sunt bani alocați pentru creșterea pensiilor și că nu există motiv de îngrijorare pentru români.

Raluca Turcan: "Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Românii nu au de ce să se îngrijoreze"
22 Ian 2020   •   17:17

"Premierul a afirmat astăzi că există bani alocați pentru creșterea pensiilor. Și o completare pe care eu îmi permit să o fac este următoarea: Românii nu au de ce să se îngrijoreze. În momentul în care PNL a ajuns la guvernare și a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupați de bunăstare. Am luat o serie de măsuri care, într-adevăr, țintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte și românii să aibă bunăstare. Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie să fie în permanență rostogolit, atâta timp cât în bugetul de stat lăsat în brațe de guvernul precedent am inclus bani pentru majorarea pensiilor", a spus Turcan. 

Declarația făcută de Raluca Turcan vine în contextul în care, în urmă cu câteva zile, premierul Ludovic Orban spunea că majorarea pensiilor cu 40% din luna septembrie nu mai poate fi sigură. 

Citiți și Orban: Creşterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigură

De asemenea, și deputatul PNL Dan Vîlceanu a spus că nu există certitudinea că punctul de pensie va fi majorat cu 40%. 

"Premierul nu a spus niciodată că nu se va majora punctul de pensie anul acesta. Premierul a atras atenția asupra unui alt aspect. Punctul de pensie se va majora. Ludovic Orban a fost întrebat dacă majorarea va fi de 40%, precum scrie în lege. Premierul a spus că nu este 100% sigur că va fi cu 40%", a spus Vîlceanu. 

Citiți și Deputat PNL: Punctul de pensie se va majora, dar nu cu 40%. Marius Budăi: "Acest partid nu-și dorește altceva decât să-și păstreze scaunele"

Raluca Turcan: "Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Românii nu au de ce să se îngrijoreze"

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close