Antena 3 CNN Actualitate Rapid - Steaua. Decizia finală se va lua miercuri. O parte din huligani, identificaţi

Rapid - Steaua. Decizia finală se va lua miercuri. O parte din huligani, identificaţi

Rapid - Steaua. Decizia finală se va lua miercuri. O parte din huligani, identificaţi
21 Mar 2008   •   10:30

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat în direct la Antena 3 că au fost identificaţi mai mulţi suporteri care au aruncat obiecte în teren la meciul de joi dintre Rapid şi Steaua. "Se pare că cel puţin doi spectatori nu erau dintre acei care veneau în acea zonă. Ceea ce mă face să cred că erau suporteri stelişti," a declarat Zotta. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat tot la Antena 3, că nu poate comenta situaţia de la meciul Rapid - Steaua, deoarece ar putea influenţa decizia Comisiei de Disciplină.

Dragomir a spus că o decizie în acest caz se va lua săptămâna viitoare. Deja Secretarul Comisiei de Disciplină a FRF, Mircea Călin, a anunţat că decizia finală se va lua miercuri. Totuşi, Dragomir a mai declarat că din informaţiile pe care le deţine, unul din suporterii reţinuţi în acest caz a fost bătut de ceilalţi spectatori aflaţi în acea zonă. Întrebat ce îi sfătuieşte pe suporterii care vor să mai meargă pe stadioane, Dragomir a spus: "îi sfătuiesc să îşi ia o cască de motociclist."

Într-un comunicat al Jandarmeriei se precizează că după partida de joi "au fost sancţionaţi 28 de suporteri cu amenzi contravenţionale, fiind aplicate şi patru sancţiuni complementare de interzicere a accesului de intrare pe stadion pe timp de un an şi pentru o persoană au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale cu un singur autor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de opunere cu violenţă faţă de forţele de ordine."

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că arbitrul Alexandru Deaconu a procedat bine oprind meciul rapid - Steaua şi a precizat că de acum încolo arbitrii care nu vor opri meciurile în care au loc incidente vor fi sancţionaţi. Ionuţ Lupescu a declarat şi el, la Antena 3, că din ceea ce a vorvit cu arbitrul întâlnirii, Alexandru Deaconu, a reieşit că în teren au fost aruncate foarte multe obiecte, nu doar o singură brichetă.

Joi, meciul Rapid - Steaua, disputat în Giuleşti, a fost întrerupt în minutul 73, după ce arbitrul întâlnirii a fost lovit cu o brichetă aruncată din teren. În acel moment scorul era de 1-0 pentru Rapid.

MOMENTUL ÎN CARE A FOST LOVIT ARBITRUL

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close