Antena 3 CNN Actualitate Tânără răpită de pe stradă şi bagată cu forţa în maşină, în Constanţa. Surpriză de proporţii când răpitorul a fost prins

Tânără răpită de pe stradă şi bagată cu forţa în maşină, în Constanţa. Surpriză de proporţii când răpitorul a fost prins

A fost alertă în judeţul Constanţa după ce mai mulţi martori au sunat la 112 şi au reclamat că o tânără a fost răpită de pe stradă şi băgată cu forţa într-o maşină de un bărbat. Poliţiştii au reuşit chiar să vizioneze incidentul pe o cameră de supraveghere şi, pe baza imaginilor, au dat alarma pentru prinderea şoferului.

Tânără răpită de pe stradă şi bagată cu forţa în maşină, în Constanţa. Surpriză de proporţii când răpitorul a fost prins
Sursa foto: sursa:Focus Press
de Cristi Popovici    |    06 Ian 2021   •   22:00

Incidentul a avut loc marţi, 5 ianuarie, pe o stradă din Constanţa. Pe imaginile de supraveghere se observă cum o tânără este luată pe sus în braţe de un individ şi băgată cu forţa pe bancheta din spate. Şoferul vrea să se urce la volan, dar fata reuşeşte să scape şi fuge într-un magazin. 

În timp ce maşina o ia la vale, şoferul sare de pe scaun, aleargă după tânără, o prinde şi o târăşte la maşina. Aceasta se zbate şi ţipă după ajutor. La scene asistă mai mulţi trecători care nu intervin, dar sună la 112.

În cele din urmă, brăbatul reuşeşte să încuie maşină şi să fugă. Fata reuşeşte să dechidă cealaltă uşă, dar din cauza vitezei nu îndrăzneşte să sară.

Imediat după aceste evenimente, toţi poliţiştii din judeţul Constanţa au intrat în alertă. Numărul de înmatriculare indicat de martori a fost transmis către toate echipajele iar filtre au fost instituite în toate localităţile. În scurt timp, mai exact după aproape o oră, maşina a fost oprită în Hârşova.

Surpriză de proporţii când răpitorul a fost prins

În momentul în care poliţiştii l-au legitimat pe şofer, au observat-o pe bancheta din spate şi pe fata răpită. Doar că cei doi sunt iubiţi şi totul fusese o ceartă cu public. Ambii au fost chemaţi la secţie pentru declaraţii. Duşi în camere separate, cei doi au avut aceeaşi versiune a poveştii.

Cei doi se certaseră, iar bărbatul a luat-o pe fată în maşină, cu forţa pentru a merge acasă să se împace. Fata, în vârstă de 31 de ani, a refuzat să depună plângere împotriva iubitului ei şi a declarat că astfel de scene sunt o obişnuinţă în relaţia lor.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, iar tânăra îşi poate schimba declaraţia în următoarea perioadă, dacă se răzgândeşte.

"În data de 5 ianuarie 2021 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cercetările urmeză să fie efectuate de poliţia municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz", a declarat pentru Focus Press Veronia Jalba, purtător de cuvânt al Parchetului dpl Judecătoria Constanţa

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close