Antena 3 CNN Actualitate Rareş Bogdan, despre judecătorii CCR: „Politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în acest for”

Rareş Bogdan, despre judecătorii CCR: „Politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în acest for”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îi atacă dur pe judecătorii CCR după ce aceştia au declarat neconstituţionale amenzile date în perioada stării de urgenţă, precum şi abrogarea pensiilor speciale.

Rareş Bogdan, despre judecătorii CCR: „Politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în acest for”
06 Mai 2020   •   21:08

„Este o ruşine totală pentru absolut orice sistem constituţional din lume. În realitate, după ce şi-au protejat drepturile a șase din nouă judecători prin declararea ca neconstituţională a legii de tăiere a pensiilor speciale, iniţiată şi votată de PNL în 28 ianuarie, CCR a încercat să-şi acopere acţiunea clară prin care, din nou, a instituit faptul că în România există cetăţeni de rangul unu, adică judecătorii CCR şi cetăţeni de rangul doi, restul românilor. Curtea lui Dorneanu şi compania a acoperit mizeria cu pensiile speciale şi a introdus o altă aberaţie, cu declararea ca neconstituţională a amenzilor date în timpul stării de urgenţă. În realitate CCR, este o apărătoare clară a celor care au săvârşit acte de nelegalitate, prin nerespectarea izolării sau a carantinei, unii dintre ei în mod repetat. 293.000 de cetăţeni n-au respectat condiţiile impuse de starea de ugenţă, dar judecătorii CCR au nesocotit peste 98% din populaţia României, care s-a dovedit de o disciplină absolută şi au respectat întocmai condiţiile impuse de autorităţi. La fel ca în epoca Dragnea, CCR se dovedeşte apărătoare a infractorilor în detrimentul oamenilor cinstiţi, corecţi, care înţeleg că democraţia nu înseamnă haos şi în niciun caz nu înseamnă nerespectarea legii, mai ales în stare de urgenţă.”, a declarat Rareş Bogdan, citat de Ştiripesurse.ro.

Rareș Bogdan propune modificarea legii prin care sunt desemnaţi judecătorii CCR.

„Românii sunt oameni corecţi, care îşi educă copilaşii în spiritul bunei credinţe. Niciodată românii nu le vor spune copiilor că este bine să furi, că este bine să faci rău, că este bine să nu-i respecţi pe cei din jur. Mă bazez pe faptul că aceşti oameni de bună credinţă, care reprezintă marea maj a românilor, adică peste 98% dintre ei vor avea puterea să ne ajute să schimbăm legea de desemnare a judecătorilor CCR, astfel încât politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în cadrul acestui for care ar trebui să fie un etalon către toate instanţele din România”, a adăugat Rareş Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: CCR PNL
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close