Antena 3 Actualitate Rareș Bogdan, întrebat dacă există vreo diferență între piață și supermarket, din punct de vedere a riscului COVID. Ce răspuns a dat

Rareș Bogdan, întrebat dacă există vreo diferență între piață și supermarket, din punct de vedere a riscului COVID. Ce răspuns a dat

de Dan Gabor    |    08 Noi 2020   •   20:47
Rareș Bogdan, întrebat dacă există vreo diferență între piață și supermarket, din punct de vedere a riscului COVID. Ce răspuns a dat

Rareș Bogdan a fost întrebat, duminică seară, la Antena 3 dacă există vreun studiu care arată că în piețele spații închise se transmite mai bine coronavirusul decât în supermarketuri.

"Nu știu, sincer, să există un astfel de studiu. Dacă privim logic lucrurile cred că ar fi extrem de important să introducem reguli care să fie respectate și nu restricționări dure, radicale, pentru că pot să creeze imaginea unor nedreptăți.

Sigur, într-un supermarkert sunt oameni la pază care îi obligă pe toți cei care intră să păstreze masca - nu sub nas, nu pe sub bărbie, nu agățată de ureche.

Cred că ar fi extrem de important să găsim astfel de soluții în care Poliția Locală, Jandarmeria să-și facă foarte bine treaba", a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție telefonică în emisiunea "Decisiv", moderată de Cătălina Porumbel.

Ludovic Orban cere înființarea unor piețe volante unde producătorii să își vândă marfa

Premierul Ludovic Orban îndeamnă toţi primarii din municipii să organizeze spaţii speciale amenajate în aer liber unde producătorii români să aibă posibilitatea de a-şi vinde marfa. În urma discuţiilor purtate cu premierul, mai mulţi primari au anunţat deja pe reţelele de socializare că au găsit soluţii în acest sens.

Printre primii edili care s-au conformat indicaţiilor primite se numără primarul sectorului 6 al Capitalei, primarul Devei şi cel al Bacăului.

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close