Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a împușcat un câine pe stradă. Cine e de fapt bărbatul

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a împușcat un câine pe stradă. Cine e de fapt bărbatul

Polițiștii maramureșeni au declanșat cercetările în cazul bărbatului care a împușcat un câine pe drumul dintre Maramureș și Bucovina.

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a împușcat un câine pe stradă. Cine e de fapt bărbatul
11 Ian 2020   •   23:46

"Urmare a verificărilor efectuate de politiștii maramureșeni, cu privire la bărbatul de 69 de ani, care, în cursul acestei zile, ar fi  împușcat un câine în Pasul Prislop, vă informăm că, din cercetarea preliminară au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infracțiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 343, alin. 1 Cod Penal și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 25, alin.1, lit. a din Legea nr. 205/2004, cu aplicarea art.38, alin.1 Cod Penal.

Cercetările continuă în această cauză, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Multumim cetățenilor care au semnalat acest caz și au sprijinit polițiștii în clarificarea situației de fapt", se arată în  mesajul Poliției. 

Citește și Un bărbat a împuşcat un câine dintr-o mașină, pe o şosea din Maramureş. Cine e şoferul FOTO

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close