Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor învăța online doar începând de vineri!

Răsturnare de situație în cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor învăța online doar începând de vineri!

Premierul Ludovic Orban spune că, deși unii prefecți au anunțat că elevii vor învăța online și joi, pentru organizarea secțiilor de votare, cursurile vor fi suspendate doar începând de vineri. El spune că procedura este reglementată de ordonanța de urgență, respectiv emiterea ordinului ministrului Educației având ca suport decizia CNSU.

Răsturnare de situație în cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor învăța online doar începând de vineri!
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    23 Sep 2020   •   18:45

„Au luat decizii înainte. Nu sunt valabile deciziile luate de comitetele județene pentru situații de urgență. Copiii vor face ce scrie în ordin și în hotărârea CNSU. Nu îi băgăm în ceață (pe copiii care au fost deja anunțați că și joi vor învăța online - n.r.). În ceață i-a băgat cine a decis fără să țină cont de prevederile ordonanței de urgență, adică Prefectura.

Sunt de acord că au generat în judeul Brăila și municipiul (București- n.r.) confuzie”, spune premierul, potrivit Mediafax.

CNSU a decis că în perioada 25-29 septembrie vor fi organizate cursuri online în școlile în care se organizează secții de votare.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close