Antena 3 Actualitate Râul Olt, depozit pentru deşeuri toxice. Sute de eprubete cu sânge descoperite pe râu la Făgăraş

Râul Olt, depozit pentru deşeuri toxice. Sute de eprubete cu sânge descoperite pe râu la Făgăraş

29 Iun 2009   •   15:55
Râul Olt, depozit pentru deşeuri toxice. Sute de eprubete cu sânge descoperite pe râu la Făgăraş
Sursa foto: olt

Sute de eprubete pline cu sânge au plutit pe Olt până când au fost observate de doi tineri care se scăldau în apele râului. Când au văzut că eprubetele sunt închise, tinerii au încercat să le recupereze. Direcţia de sănătate publică Făgăraş este în alertă, pentru că deocamndată nu se ştie de unde provin eprubetele şi nici cum au ajuns în apele Oltului.

Tinerii au observat ceva lucios pe apă, care se îndrepta în direcţia lor. Au constatat că este vorba de eprubete pline cu sânge. Cei doi băieţi s-au străduit timp de câteva zeci de minute să recupereze o parte din ele.

Ei au dus eprubetele la secţia de urgenţe a Spitalului Municipal Făgăraş. Acestea au fost depozitate într-o cutie destinată deşeurilor medicale toxice şi predate direcţiei de Sănătate Publică. Autorităţile vor verifica provenienţa eprubetelor şi cum au ajuns acestea pe râul Olt.

Din primele date, se pare că eprubetele nu provin din Făgăraş. Însă, până când sângele va ajunge la analiză şi se va da un rezultat localnicii sunt sfătuiţi să nu intre în apa Oltului.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close