Antena 3 CNN Actualitate Război Bucureşti-Roma pe forumurile italiene. Hackerii se pregătesc de atac

Război Bucureşti-Roma pe forumurile italiene. Hackerii se pregătesc de atac

Război Bucureşti-Roma pe forumurile italiene. Hackerii se pregătesc de atac
15 Noi 2007   •   12:32

Scandalul imigranţilor români din Italia cunoaşte o nouă dimensiune. După ce s-au lovit de reacţiile verbale şi chiar fizice - violente ale italienilor, românii contraatacă. De data asta, însă, războiul se duce pe forumurile ziarelor din Peninsulă. În ediţia de miercuri a cotidianului ?Il Secolo? a fost publicată informaţia potrivit căreia Al Qaida ar putea avea tabere de antrenament în România. Deşi în ştire nu apărea niciun element care să amintească de recentele evenimente din Italia şi de măsurile luate împotriva imigranţilor infractori, ea a stârnit un adevărat val de mesaje.

Români din ţară sau care trăiesc în Peninsulă au taxat vehement ?tratamentul? aplicat de italieni, aducând argumente: Ştirea Antenei 3 care surprindea în imagini un hoţ italian într-un magazin din Oradea a fost postată pe youtube şi adusă de forumişti ca ?probă?, sub titlul ?Iată ce fac italienii voştri în România?.

În ?războiul? forumiştilor a fost folosit inclusiv un clip de promovare a României - ?A world without Romania?:


Hacker român: Să le ciufulim serveru!
Şi cum campania italienilor i-a înfuriat serios pe români, hackerii au luat atitudine. Pe forumul Antena3.ro, Biosock a lansat un îndemn către fraţii săi: ?să le ciufulim serveru!? Supărat că ?Il Secolo? nu i-a publicat comentariul, el a anunţat: ?dacă facem un atack la 10 inşi pe servarul lor pe un port deschis, le facem ziarul varză! Amatori, pe diseară!?

Aici s-au încins discuţiile. Iată cum sună câteva din cele peste 100 de mesaje publicate în ?Il Secolo?:

?Campania pornită împotriva românilor din Italia arată clar existenţa unui blocaj în jurul României?. ?E vorba despre un război economic şi propagandist împotriva României?.

?Sunt mândră că sunt româncă?. ?Când aveam 10 ani, adoram italienii şi modul lor de viaţă. Acum îmi e ruşine de idolii copilăriei mele. E o mare greşeală, noi nu suntem băieţii răi în toată povestea asta. Este o campanie murdară?

?Sunteţi păcăliţi de nişte politicieni italieni care vor doar să câştige alegerile. Italienii ar trebui să înceteze să mai inventeze poveşti despre cât de răi sunt românii?.

?Italienii încep să exagereze!!! Chiar cred că noi suntem toţi criminali??

Citiţi A PICAT SITE-UL ZIARULUI IL SECOLO XIX!

Citiţi ITALIENII SUSŢIN CĂ "IL SECOLO XIX" A FOST ATACAT DE HACKERI COREENI. ROMÂNII ÎI CONTRAZIC

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close