Antena 3 CNN Actualitate Război în stradă în Hunedoara. Un grup de hoţi s-a bătut cu agenţii unei firme de pază

Război în stradă în Hunedoara. Un grup de hoţi s-a bătut cu agenţii unei firme de pază

Război în stradă în Hunedoara. Un grup de hoţi s-a bătut cu agenţii unei firme de pază
28 Iul 2008   •   09:14

Război în plină stradă. Mai mulţi hoţi de fier vechi din localitatea Călan, judeţul Hunedoara, s-au războit cu agenţii unei firme de pază, în centrul vechi al oraşului. Hoţii, deranjaţi că agenţii de pază nu-i mai lasă să fure, au sărit la bătaie înarmaţi cu bâte, furci şi săbii.

Scandalul a început în momentul în care agenţii de pază au hotărât să pună capăt furtului de fier vechi din curtea combinatului din Călan. Hoţii nu s-au lăsat intimidaţi şi au chemat întăriri. În conflict au fost implicate aproximativ 70 de persoane, între care numai 20 de agenţi de pază. Potrivit lui Gabi vasile, directorul zonal al firmei de pază, atacatorii au folosit topoare şi furci şi au aruncat după agenţi cu bolovani.

La faţa locului a sosit şi primarul oraşului, Adrian Iovănesc, care a declarat că din informaţiile pe care le deţine agenţii de pază au agresat câţiva cetăţeni.

În urma conflictului mai multe persoane au ajuns la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili dacă agenţii de pază şi-au încălcat atribuţiile sau au acţionat conform legii.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close