Antena 3 CNN Actualitate Război între clanuri interlope la Piatra Neamţ (VIDEO)

Război între clanuri interlope la Piatra Neamţ (VIDEO)

Război între clanuri interlope la Piatra Neamţ <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Ian 2008   •   19:52

Piatra Neamţ a fost în pragul unui război între clanurile de intelopi. În doar cîteva zile, o grupare mafiotă a reuşit să se înarmeze ca să-şi ucidă toţi rivalii şi să preia puterea în oraş. Interlopii au fost opriţi de poliţiştii şi procurorii de la crimă organizată şi luptătorii de la Acvila. Ca să-i prindă pe interlopii puşi pe război, poliţiştii, procurorii şi trupele speciale s-au unit într-o operţiune ultra-secretă. Poliţiştii aveau informaţii că între întîi şi nouă ianuarie, toţi membrii clanului au fost mobilizaţi, înarmaţi şi instruiţi să folosească pistoale cu amortizoare, mitraliere Uzi şi săbii.

Toţi cei cinci lideri ai clanului au fost prinşi în casa lui Marian Botez, şeful grupării. Anchetatorii ştiau că gruparea lui Botez se înarma ca să distrugă un clan rival cu care se afla în război de mult timp.

Poliţiştii aveau deja informaţii că un om a fost trimis în Italia ca să cumpere armament. Furnizorul de arme face parte dintr-o filieră care acţionează în Spania şi Italia, sub comanda lui Clămparu Ion. Tot din străinatate clanul lui Botez şi-a cumpărat şi aparatură de filaj cu care erau monitorizaţi toţi rivalii. Să fie sigur de reuşită, clanul Botez s-a asigurat că nicio altă grupare Neamţ sau Bacău nu va interveni în războiul pe ca urma să-l declanşeze. Pregătiţi, oamenii aşteptau doar decizia liderului. Au fost reţinuţi la timp de procurorii de la crima organizată. Dacă n-ar fi fost prinşi, cei cinci reuşeau ca prin violenţă să preia controlul asupra oraşului şi să devină liderii lumii interlope din judeţ.
RĂZBOI ÎNTRE CLANURI INTERLOPE LA PIATRA NEAMŢ  
Observator

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close