Antena 3 CNN Actualitate Razboi între interlopi la Constanţa. Clanurile "Fraţii" şi " Spaniolu" s-au luptat în stradă

Razboi între interlopi la Constanţa. Clanurile "Fraţii" şi " Spaniolu" s-au luptat în stradă

Razboi între interlopi la Constanţa. Clanurile "Fraţii" şi " Spaniolu" s-au luptat în stradă
Sursa foto: clan
23 Ian 2009   •   08:28

Razboi în toată regula, vineri noapte, la Constanţa. Clanurile interlope "Fraţii" şi "Spaniolu" s-au răfuit din nou în stradă. 100 de inşi înarmaţi cu săbii, bâte, cuţite şi pistoale cu gaze lacrimogene au distrus trei maşini de lux şi un bar.
Linistea unui cartier din Constanţa a fost tulburată în miez de noapte de un scandal izbucnit între două grupuri mafiote, cunoscute drept "Fraţii" şi "Spaniolu". Câţiva membri au clanului Fraţii se aflau într-un bar, când au fost atacaţi pe neaşteptate de adversarii lor. Membrii clanului Fraţii s-au baricadat în bar, însă atacatorii au forţat uşa şi au descins înăuntru. Se pare că este vorba d eun conflict mai vechi între cele două clanuri, care au deja mai multe procese pe rol.
Cinci echipaje de poliţie, două de jandarmerie şi unul de la Poliţia Rutieră au intervenit pentru a aplana scandalul. Atacatorii au fugit de la locul incidentului. În urma lor, criminaliştii au găsit tuburi de la cartuşe cu gaze.
Clanurile Fraţii şi Spaniolu se răfuiesc din anii 90. Membrii celor două bande şi-au împărţit sferele de influenţă în Constanţa, iar atunci când unii devin mai puternici financiar decât ceilalţi, se ajunge la violenţe.

Antena 3

×
Subiecte în articol: interlopi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close