Antena 3 Actualitate Răzbunare cu maceta în Călărași! Martor la o spargere, tăiat și aruncat în șanț, în fața copilului

Răzbunare cu maceta în Călărași! Martor la o spargere, tăiat și aruncat în șanț, în fața copilului

03 Mai 2020   •   15:24
Răzbunare cu maceta în Călărași! Martor la o spargere, tăiat și aruncat în șanț, în fața copilului

Un bărbat din comuna Borcea, județul Călărași, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de patru bărbați, înjunhiat și tăiat cu o macetă. Totul, după ce bărbatul a depus mărturie într-un dosar de furt.

Scandalul uriaș în urma căruia bărbatul a fost tăiat cu o macetă s-a produs pe 28 aprilie 2020, atunci când acesta, împreună cu soția, fiica și fiul în vârstă de numai trei ani au plecat către locuința soacrei sale.

Pe drum, aceștia s-au întâlnit cu Ion George Alexandru, un bărbat împotriva căruia acesta a depus o mărturie într-un dosar de furt.

Înarmat cu o macetă, acesta din urmă era însoțit de alți trei indivizi, iar potrivit martorilor, toți au sărit să îl bată pe bărbatul care era însoțit de familie.

La un moment dat, unul dintre agresori a vrut să îl lovească cu maceta în cap, însă bărbatul s-a ferit cu mâna și a scăpat astfel cu viață, însă cu o rană extrem de gravă.

De asemenea, soția bărbatului a primit, la rândul ei, mai multe lovituri din partea agresorilor.

Victima a explicat că totul a început în momentul în care a depus mărturie împotriva agresorului, într-un dosar de furt. Astfel, agresorul ar fi spart o locuință din comuna Borcea, motiv pentru care este cercetat penal.

Pentru a scăpa de acest dosar, bărbatul a încercat să îl facă pe martor să renunțe la declarația dată.

După scandalul de pe 28 aprilie, Ion George Alexandru a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru loviri sau alte violențe, dar nu și pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: borcea

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close