Răzbunarea îngrozitoare a unui tată! A vrut să-și arunce fiica de 11 ani în aer, supărat pe soția plecată în Anglia

de A.M.P    |    20 Apr 2017   •   17:49
Răzbunarea îngrozitoare a unui tată! A vrut să-și arunce fiica de 11 ani în aer, supărat pe soția plecată în Anglia Foto: pixabay.com

Judecătorii Tribunalului Galaţi l-au condamnat pe Ioan Felea, un bărbat domiciliat în comuna gălăţeană Fârţăneşti, la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru tentativă de omor, scrie adevarul.ro.

Gălăţeanul a fost găsit vinovat după ce anchetatorii au stabilit că, pe 20 aprilie 2016, a intrat în camera fiicei sale de 11 ani şi a eliberat gazul dintr-o butelie cu scopul de a provoca o explozie. Felea traversa o criză de gelozie provocată de faptul că o bănuia pe soţia lui că ar avea un amant. Femeia lucra în Marea Britanie şi tocmai îşi anunţase familia că urma să mai stea acolo încă şase luni după ce i se prelungise contractul de muncă. 

După ce a intrat în camera copilei, i-ar fi spus „Dacă mă iubeşti, vom muri împreună“. Un miracol a făcut ca bricheta, cu care bărbatul intenţiona să provoace explozia, să nu se aprindă. „Minora a fost extrem de speriată. S-a ascuns sub o pătură şi a sunat la 112, cerând ajutor de la Poliţie. În acelaşi timp, mama, care discuta cu fetiţa pe tabletă, a sunat o familie apropiată şi i-a rugat să meragă la ei acasă deoarece se întâmplă o nenorocire“, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

 

Parteneri
x close