Antena 3 CNN Actualitate Razie în cluburile bucureştene. Poliţiştii au descoperit droguri, seringi şi arme albe (VIDEO)

Razie în cluburile bucureştene. Poliţiştii au descoperit droguri, seringi şi arme albe (VIDEO)

Razie în cluburile bucureştene. Poliţiştii au descoperit droguri, seringi şi arme albe (VIDEO)
Sursa foto: Razie
20 Iun 2009   •   13:59

Droguri, seringi şi arme albe. Asta au găsit poliţiştii noaptea trecută în centrul istoric al Capitalei, în urma raziei organizate la cluburile şi terasele din zonă. Peste o sută de oameni ai legii i-au controlat pe tinerii amatori de distracţie.

Controlul din centrul vechi al Capitalei a avut ca scop identificarea persoanelor care încalcă legea, precum şi prevenirea incidentelor care ar fi putut duce la tulburarea ordinii publice. Aşa cum era de aşteptat poliţiştii au avut şi de această dată clienţi. Într-unul dintre cluburile percheziţionate au fost identificate şi persoane care consumaseră stupefiante.

Timp de o oră şi jumătate poliţiştii de la secţia 10 au împărţit zeci de amenzi. Iar pentru câţiva dintre tinerii care-şi făceau veacul prin cluburi distracţia s-a încheiat la sediul poliţiei. În total au fost identificaţi patru consumatori de droguri şi 20 de persoane care tulburau liniştea publică.

În urma raziei au fost întocmite mai multe dosare de cercetare penală. Poliţiştii spun că vor continua şi în următoarele zile controalele prin cluburile bucureştene.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close