Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Zamfir, despre învinuirile în ancheta privind moartea lui Ionuţ: Este o gură de oxigen într-o justiţie comandată politic

Răzvan Zamfir, despre învinuirile în ancheta privind moartea lui Ionuţ: Este o gură de oxigen într-o justiţie comandată politic

Răzvan Zamfir, despre învinuirile în ancheta privind moartea lui Ionuţ: Este o gură de oxigen într-o justiţie comandată politic
de S.T.    |    27 Sep 2013   •   21:48
Jurnalistul Răzvan Zamfir a vorbit, vineri, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", despre primele învinuiri în cazul morţii lui Ionuţ Anghel.

Administraţia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentanţii SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuţ Anghel a fost omorât de câini, sunt urmăriţi penal în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

"Este o gură de oxigen într-o justiţie comandată politic", a spus Răzvan Zamfir.
 
Referindu-se la problema câinilor maidanezi, jurnalistul a spus că există un efect "oarecum pervers al întregii probleme".

"S-a mutat discuţia pe cetăţeni şi responsabilitatea acestuia.Cetăţeanul este responsabil doar în măsura în care abandonează câini pe stradă. Nu este de datoria cetăţeanului, indiferent de sentimentele pe care le are faţă de animale, să adopte un câine maidanez. Dacă o face, e o chestiune strict individuală", a spus Răzvan Zamfir, vineri, la Antena 3.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi.

Citeşte şi:

ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa Ionuţ Anghel

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii.

 

×
Subiecte în articol: ionut anghel Subiectiv caini maidanezi
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close