Antena 3 CNN Actualitate Reabilitarea liniei feroviare Craiova - Drobeta-Turnu Severin - Caransebeș a fost deblocată. Anunțul ministrului Transporturilor

Reabilitarea liniei feroviare Craiova - Drobeta-Turnu Severin - Caransebeș a fost deblocată. Anunțul ministrului Transporturilor

Reabilitarea liniei feroviare Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș a fost deblocată, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Reabilitarea liniei feroviare Craiova - Drobeta-Turnu Severin - Caransebeș a fost deblocată. Anunțul ministrului Transporturilor
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Valentina Sarosi
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   19:51

Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Dr. Turnu Severin - Caransebeș a fost deblocată, anunță Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a afirmat că Executivul a reaprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean.

"Reabilitarea liniei feroviare Craiova- Drobeta Turnu Severin- Caransebeș a fost deblocată! Am reaprobat astăzi în ședința de Guvern indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean”, a scirs pe Facebook Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că actualizarea acestor indicatori a fost necesară în contextul creșterii prețului materialelor de construcții, a prețurilor energiei electrice și gazelor naturale, dar și a transporturilor de mărfuri.

"Pentru reabilitarea celor aproximativ 225 de km de cale ferată (în maximum 60 de luni) sunt acordate acum peste 20 de miliarde lei (sumă asigurată prin PT)”, încheie Grindeanu.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu linie feroviară
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close