Antena 3 CNN Actualitate Reacția ministrului Nelu Tătaru după ce a văzut aglomerația din fața școlilor

Reacția ministrului Nelu Tătaru după ce a văzut aglomerația din fața școlilor

Nelu Tătaru, a comentat, luni seară, modul în care s-a desfășurat prima zi de școală în România. Ministrul sănătăţii a remarcat aglomerația care a existat în fața școlilor și a precizat că speră ca situația să fi fost caracteristică doar primei zile de școală.

Reacția ministrului Nelu Tătaru după ce a văzut aglomerația din fața școlilor
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    14 Sep 2020   •   21:18

Nelu Tătaru a subliniat că ”luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc”.

"Astăzi, în prima zi de şcoală, în marea majoritate s-au respectat regulile, după intrarea în curte, spre şcoală. Până la intrarea în curte, înspre şcoală, a fost destul de aglomerat şi am observat că şi în fata şcolilor a fost aglomeraţie.

Sper că a fost doar o zi de început în care nu eram obişnuiţi pentru un început de şcoală în acest mod (...) Era imperios necesar să înceapă şcoala, atât din punct de vedere didactic, social şi emoţional. Copiii îşi doreau, copiii îşi doreau şi trebuiau să existe nişte reguli”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Ministrul afirmă că se aşteaptă la o creştere a numărui de cazuri de infectare cu noul coronavirus, după reînceprea școlii.

”Sperăm ca riscurile să fie reduse la minim, să avem o creştere uşor perceptibilă, să rămânem pe acest platou pe care ne aflăm astăzi, până în 1.500 de cazuri. În respectarea regulilor există un parteneriat: elevi, profesori, părinţi”, a adăugat Nelu Tătaru.

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close