Antena 3 CNN Actualitate Reacţia trusturilor Intact, Mediapro şi a Agenţiei de Monitorizare a Presei

Reacţia trusturilor Intact, Mediapro şi a Agenţiei de Monitorizare a Presei

Reacţia trusturilor Intact, Mediapro şi a Agenţiei de Monitorizare a Presei
14 Mar 2008   •   20:45

Atacate frontal, instituţiile de presă reacţionează la declaraţiile preşedintelui. Au răspuns până acum trustul Intact şi Mediapro. Iar preşedintele interimar al Clubului Român de Presă, Indira Crasnea, a declarat că va fi convocat Consiliul de Onoare al forului, pentru a decide poziţia oficială faţă de declaraţiile şefului statului. Crasnea a făcut de asemenea un apel ca ambele părţi să dovedească raţiune şi profesionalism.

Conducerea Trustului Intact nu s-a arătat surprinsă de reacţia preşedintelui. ?Nu este nimic nou în ultimele acuzaţii ale preşedintelui Traian Băsescu. Abordarea noastră a fost legată a fost de secretarul general al tineretului PDL, nu de fiica preşedintelui Băsescu?, declarat Sorin Oancea, director general Antena 3.

Nu a întârziat nici reacţia Trustului Media Pro. ?Ne bucurăm că Preşedintele promovează un program al PRO TV. Este important, însă, să subliniem că PRO TV nu se ocupă cu discreditarea şi compromiterea nimănui. PRO TV promovează idei şi oameni de care România are nevoie. ŤAnticamerať este un program de ficţiune, pe care fiecare telespectator are libertatea să-l descifreze aşa cum vrea. Cine nu vrea să-l privească, mai are şi alte opţiuni. Desenele animate cu Tom şi Jerry ar fi una dintre ele?, a apreciat directorul de PR al trustului, Maria Apostol.

Agenţia de Monitorizare a Presei (AMP)a apreciat că, ?atât timp cât este preşedinte, domnul Traian Băsescu nu poate vorbi ca persoană privată, nici măcar în calitate de cap de familie, pentru că orice spune este interpretat ca rămânând un punct de vedere al şefului statului?. ?Incriminarea întregii mass-media, nediscriminat, are efecte grave asupra condiţiei jurnalistului din România?, a declarat preşedintele AMP, Mircea Toma.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close