Antena 3 CNN Actualitate Reacție șoc la Sectorul 1. Clotilde Armand cere intervenția procurorilor

Reacție șoc la Sectorul 1. Clotilde Armand cere intervenția procurorilor

Reacție de ultimă oră formulată de Clotilde Armand în scandalul momentului de la Primăria Sectorului 1, unde cei doi candidați se acuză unul pe altul de fraudă electorală și cer renumărarea voturilor.

Reacție șoc la Sectorul 1. Clotilde Armand cere intervenția procurorilor
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    29 Sep 2020   •   11:43

Clotilde Armand vrea ca ancheta să fie preluată de Parchetul General al României, iar procurorii să se ocupe de situația de la Biroul Electoral al sectorului 1. 

Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ''voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.'' Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?!

Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, scrie Clotilde Armand pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close