Antena 3 CNN Actualitate Recent inaugurată, şoseaua de centură a Piteştiului trebuie distrusă parţial

Recent inaugurată, şoseaua de centură a Piteştiului trebuie distrusă parţial

Recent inaugurată, şoseaua de centură a Piteştiului trebuie distrusă parţial
23 Ian 2008   •   19:06

Abia inaugurată, şoseaua de centură a Piteştiului trebuie distrusă parţial în câteva luni. Aşa a stabilit Judecătoria Piteşti, care i-a dat câştig de cauză unui argeşean, care are 20.000 de metri pătraţi de teren peste care trece autostrada şi pentru care nu a primit despăgubiri. În schimb, cel care a primit banii de la stat, a dispărut de mult din ţară.

Statul a plătit, în 2003, despăgubiri de aproape 80.000 de euro unui fals proprietar care a plecat din ţară şi a lăsat acum pe adevăratul proprietar să se judece cu statul. Compania de drumuri nu-şi explică cum de banii au fost plătiţi altcuiva şi caută vinovaţi. Instanţa i-a dat, însă, câştig de cauză piteşteanului. El vrea acum două milioane de euro ca să lase autostrada în pace.

Reprezentanţii Companiei de Drumuri au anunţat că vor face recurs. Compania de drumuri se apară şi spune că are act de proprietate pe terenul respectiv. Numai că procesul a început acum doi ani şi lucrările trebuiau suspendate. O inaugurare în prag de alegeri europarlamentare a fost mai importantă decât un proces. Dacă pierde recursul Compania de drumuri este în pericol să plătească terenul la un preţ de 100 de euro pentru metrul pătrat.

Observator

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close