Antena 3 CNN Actualitate RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Dincă împărțea fluturașe matrimoniale prin țară, sperând să își refacă viața

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Dincă împărțea fluturașe matrimoniale prin țară, sperând să își refacă viața

Gheorghe Dincă împărţea prin ţară anunţuri matrimoniale, în dorinţa de a găsi o femeie apropiată de vârsta sa, cu care să îşi refacă viaţa departe de Caracal, undeva la munte, el încercând la un moment dat o relaţie de concubinaj cu o persoană, pe care procurorii nu au reuşit să o identifice.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Dincă împărțea fluturașe matrimoniale prin țară, sperând să își refacă viața
17 Ian 2020   •   20:30

Conform documentelor aflate la dosar, Dincă era un om retras până la izolare în locuinţa sa din Caracal, unde avea un atelier auto, după ce anterior muncise în străinătate, respectiv în Vicenza - Italia, începând cu anul 2002.

După încetarea contractului de muncă în Italia, Dincă a revenit în ţară şi a locuit singur în casa părinţilor săi din Caracal, unde se ocupa în principal cu colectarea, prelucrarea şi vânzarea de materiale feroase şi neferoase, reparaţii şi vânzare de piese auto, pe care le comercializa în târgurile de vechituri de pe raza judeţelor Olt şi Dolj.

Relaţia cu copiii şi nepoţii săi nu a fost una apropiată, soţia îl vizita sporadic, circa o lună pe an, doar în concediu, de cele mai multe ori în preajma sărbătorilor, însă îi trimitea bani regulat pentru întreţinere.

Procurorii notează că Dincă solicita femei să îl ajute în gospodărie, dar a ajuns să le plătească pentru a întreţine cu el relaţii sexuale.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close