Antena 3 CNN Actualitate Oficialii din Ministerul Educaţiei, anunţ despre şcoli. În ce condiţii se vor întoarce elevii în clase din 11 ianuarie, după vacanţă

Oficialii din Ministerul Educaţiei, anunţ despre şcoli. În ce condiţii se vor întoarce elevii în clase din 11 ianuarie, după vacanţă

Elevii s-ar putea întoarce la şcoală de la începutul anului viitor, când se termină vacanţa de sărbători, dacă situaţia epidemiologică de la noi din ţară va permite asta.

Oficialii din Ministerul Educaţiei, anunţ despre şcoli. În ce condiţii se vor întoarce elevii în clase din 11 ianuarie, după vacanţă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2020   •   15:00

Astfel, dacă numărul cazurilor noi de COVID-19 va scădea, elevii se vor întoarce în şcoli din 11 ianuarie, a anunţat Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației, potrivit mediafax.ro.

"Decizia cu privirea la deschiderea unităţilor de învăţământ o ia Comitetul Naţional care analizează situaţia epidemiologică de la acel moment. 

Şcolile şi grădiniţele, închise până pe 11 ianuarie 2021

Pe scurt, nu se va schimba nimic dacă numărul cazurilor de COVID-19 nu va scădea", a spus Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Şcolile şi grădiniţele sunt închise până pe 11 ianuarie 2021.

Totodată, reprezentanţii Ministerul Educaţiei şi Cercetării fac apel la elevi, părinţi şi cadrele didactice să respecte, în perioada sărbătorilor de iarnă, măsurile de protecţie impuse medici în perioada de pandemie.

Ministerul Educaţiei, apel la elevi şi părinţi

"În funcţie de situaţia epidemiologică, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va decide revenirea la şcoală în format fizic. 

Facem un apel la elevi, la cadrele didactice, la părinţi, să respecte măsurile de protecţie sanitară, să fim mai precauţi, mai ales că se apropie perioada Sărbătorilor de Iarnă", a precizat Cristian Tănase, purtător de cuvânt Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

În prezent, milioane de elevi și studenți studiază la distanță din cauza pandemiei de coronavirus. 
 

×
Subiecte în articol: şcoli COVID-19
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close