Antena 3 CNN Actualitate Reduceri spectaculoase pe litoral în ultima săptămână a lunii august

Reduceri spectaculoase pe litoral în ultima săptămână a lunii august

Reduceri spectaculoase pe litoral în ultima săptămână a lunii august
29 Aug 2008   •   08:53

Hotelierii reduc semnificativ preţurile la cazare şi oferă pachete de servicii mult mai accesibile, în care turistul poate să includă doar mesele pe care le doreşte. În plus, de luni debutează şi programul special "O săptămână la mare", în cadrul căruia mai mulţi hotelieri oferă vacanţe de o săptămână, la preţuri fără concurenţă.

Cea mai spectaculoasă scădere a preţurilor se întregistrează la Mamaia. De exemplu, preţul unei camere duble la un hotel de trei stele cu mic dejun şi prânz incluse coboară de la 310 la 220 de lei pe zi. Tarifele în staţiunile de pe litoral scad şi mai mult de la începutul lunii viitoare. Şapte nopţi la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus, va costa aproximativ 500 de lei începând cu 4 septembrie. La cinci stele, reducerea este şi mai spectaculoasă: de la 1 septembrie cazarea într-o cameră dublă scade de la 422 de lei pe noapte, la 227 de lei.

Reduceri substanţiale la cazare se înregistrează şi în alte staţiuni de pe litoral. La Neptun, şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 2 stele costă în prezent puţin peste 430 de lei. Începând cu 2 septembrie însă tariful va scădea la aproximativ 370 de lei. Situaţia este similară în Saturn. Un sejur de şase nopţi cu mic dejun inclus costă 350 de lei la un hotel de trei stele, în timp ce la un unul de cinci stele ajunge la aproape 500 de lei.

Veşti bune şi pentru turiştii cu buget redus: de la 1 septembrie începe programul special "O săptămână la mare". Şase nopţi de cazare la un hotel de trei stele vor costa aproape 190 de lei, iar la unul de două stele puţin peste 150 de lei.

Antena3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close