Antena 3 Actualitate "Reforma" din sănătate: CAS Iaşi şi-a făcut post de televiziune

"Reforma" din sănătate: CAS Iaşi şi-a făcut post de televiziune

de Antena3.ro    |    22 Aug 2011   •   10:09
"Reforma" din sănătate: CAS Iaşi şi-a făcut post de televiziune
Sursa foto: Foto: hihtv.ro

Casa Judeţeană de Sănătate Iaşi şi-a deschis, recent, un post de televziune local, prin care transmite permanent realizările instituţiei şi promovează liderii partidelor de la guvernare, informează Jurnalul.ro.

Astfel, în timp cereforma din sistemul sanitar este în plină desfăşurare şi zeci de spitale se închid sau fac reduceri considerabile de personal, CAS Iaşi investeşte lunar 200 de milioane de lei vechi pentru postul media "Hih TV".

Între timp, ieşenii se arată depăşitţi de situaţie şi totodată revoltaţi:

"Eu tre­buie să vin cu aspirina de acasă şi să cumpăr vată la internarea în spital, iar ei fac campanie partidului de gu­ver­nă­mânt, scoţând în relief aşa-zisele realizări, pe când cel mai mare spital din Moldova, «Sf. Spiridon», pur şi simplu se dărâmă pe pacienţi!", a declarat o pensionară din Iaşi, pentru sursa citată.

Postul local "Hih TV" difuzează materiale în care sunt criticaţi aspru atât partidele din opoziţie cât şi medicii de familie. Totuşi, materialele aduc laude multiple actualilor guvernanţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close