Antena 3 CNN Actualitate Regele Cioabă, scandal uriaș după ce a obținut doar 80 de voturi la Sibiu. Cine l-ar fi sabotat

Regele Cioabă, scandal uriaș după ce a obținut doar 80 de voturi la Sibiu. Cine l-ar fi sabotat

Dorin Cioabă, supranumit Regele Internațional al Romilor, a candidat pentru funcția de primar al Sibiului, din partea Partidului Romilor Pro Europa. Pentru că nu a obținut decâ 80 de voturi, Cioabă pune acum eșecul usturător pe seama unui sabotaj.

Regele Cioabă, scandal uriaș după ce a obținut doar 80 de voturi la Sibiu. Cine l-ar fi sabotat
de Gabriel Dano    |    30 Sep 2020   •   20:45

”Mi-au contestat candidatura de două ori, în loc să-mi fac campanie electorală, eu am stat numai pe la Tribunal. Două contestații mi-au făcut cei de la Biroul Electoral Județean. Le-am câștigat pe amândouă, după care nu mi-au trecut însemnul electoral pe buletinele de vot. Nu au trecut pur și simplu, eu nu am avut semn electoral.

Deși este înregistrat la nivel național, asul de treflă, simbolul nostru, nu a fost trecut la Sibiu. Doar avem dovada, avem fotografii ale buletinului. Acum, marea majoritate a oamenilor noștri nu știu carte și caută semnul. Nu au găsit semnul”, a declarat Dorin Cioabă, potrivit Turnul Sfatului.

La rândul său, Biroul Electoral Municipal a spus că simbolul asul de treflă de pe buletinul de vot aparține altei organizații, Asociația Partida Romilor Pro Europa. ”Dânsul avea susținerea Partidei Romilor Pro Europa, care este altceva cu Asociația Partida Romilor Pro Europa, organizație care este o asociație parlamentară și are acest simbol electoral”, a explicat Adelaida Fulea, pentru sursa citată..

”Nu știu de ce s-a întâmplat toată treaba asta, cine, ce a avut cu noi. Ce interes? Doar nu aveam eu șanse reale de a ajunge primar. Eu am vrut să candidez, așa, ca să fim și noi în rândul partidelor care candidează, dar BEJ-ul încă de la început a fost împotrivă și acum nu ne-au trecut semnul”, a mai spus Dorin Cioabă.

 

×
Subiecte în articol: Regele Cioaba

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close