Antena 3 CNN Actualitate Regele Mihai a murit. Măsuri speciale de securitate în Elveția (VIDEO)

Regele Mihai a murit. Măsuri speciale de securitate în Elveția (VIDEO)

Regele Mihai a murit. Măsuri speciale de securitate în Elveția (VIDEO)
06 Dec 2017   •   15:46

Acestea sunt ultimele informații de la reședința Regelui Mihai din Elveția. Zona a fost bine securizată pentru ca totul să se desfășoare în ordine. 

"Vă spun de aici, din Aubonne, Elvetia, despre măsuri de securitate. Sunt lucruri normnale în această țară când este vorba de un om atât de important, Regele Mihai.  Au fost puse garduri de protecție pentru ca zona să fie bine securizată, să nu fie agitație în fața reședinței Majestatii Sale. Sunt așteptați să vină aici români care să aprindă o lumânare, care să spună o rugăciune. 

V-am auzit că vorbeați despre ceremoniile din București, e important de șiut că și aici, în Elveția, vor avea loc ceremonii importante. Aseară a avut loc prima slujbă, aici, în reședința Majestații Sale. Urmează ca în zilele următoare să fie mutat trupul neînsuflețit al Regelui Mihai. Acolo va sta la o capelă, unde nu va avea acces decât familia regală, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc și niște slujbe publice.

Este în desfășurare toată organizarea, lucrurile se mai pot schimba. Înăuntru acum sunt trei măicuțe care îl veghează pe Regele Mihai și oameni care i-au fost alături de mulți ani. Vorbeau cu lacrimi în ochi despre Majestatea Sa, despre un om atât de bun. Vă dau doar un exemplu. Le mulțumea tuturor celor din Casa Regală pentru fiecare gest și de fiecare dată avea un gând bun și o vorbă bună.", a povestit Sabina Iosub. 

Un specialist care se ocupă de asigurarea securității familiei regale a dat mai mult detalii despre ce se întâmplă în aceste momente în Elveția. 

"A murit regele Romaniei ieri după-amiază și am început să ne organizăm pentru a asigura securitatea familiei și a celor care vor veni să-i aducă un omagiu", a spus aceasta. 

Întrebată cum va fi organizată securitatea, a spus ca "Aici va fi un loc de primire. Vom bloca strada de aici până aici și vom elibera zona de mașini, astfel vom amenaja o zonă largă în care oamenii să se poată reculege". 

×
Subiecte în articol: Elvetia Regele Mihai I zona
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close