Antena 3 CNN Actualitate Religie Bărbatul care a trăit minunea Maicii Tereza: ”Sunt exemplul viu al milei și iubirii lui Dumnezeu”

Bărbatul care a trăit minunea Maicii Tereza: ”Sunt exemplul viu al milei și iubirii lui Dumnezeu”

Bărbatul care a trăit minunea Maicii Tereza: ”Sunt exemplul viu al milei și iubirii lui Dumnezeu”
Sursa foto: Foto: wikipedia.com
04 Sep 2016   •   08:53

Maica Tereza va fi canonizată astăzi, 4 septembrie, de către Papa Francisc în cadrul unei ceremonii la Vatican. Cu această ocazie, Daily Mail publică declarația unui bărbat care susține că a fost vindecat de infecție cerebrală de îndrăgita măicuță, afirmând că ”Nu se simte un om special”.

Marcilio Haddad Andrino susține că Maica Tereza, care a murit în 1997, ”se îngrijește de toată lumea”, iar el nu a fost exclus.

Prezent la Vatican, bărbatul a afirmat că el este exemplul viu al milei și iubirii lui Dumnezeu.

Papa Francisc a decretat vindecarea brazilianului drept miracol, în decembrie 2015, după ce doctorii și teologii nu au găsit altă explicație pentru însănătoșirea acestuia.

Maica Tereza a fost beatificată în 2003 de marele său susţinător, Papa Ioan Paul al II-lea, iar acum va fi declarată sfântă.

Maica Tereza a fost distinsă, în 1979, cu Premiul Nobel pentru Pace, pentru o viață închinată semenilor din lumea întreagă. Ceremonia de decernare a avut loc la 10 decembrie 1979, iar Maica Tereza a primit premiul ''Spre slava lui Dumnezeu și în numele celor săraci''.

La acel moment, Maica Tereza a refuzat masa aferentă spunând că decât să facă acea recepție, mai bine bine hrănește 2.000 de săraci, motiv pentru care s-a făcut prânz creștin.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close