CITATE MAICA TEREZA. Cele mai puternice citate despre credință

de A.M.P    |    04 Sep 2016   •   12:24
CITATE MAICA TEREZA. Cele mai puternice citate despre credință Foto: pixabay.com

CITATE MAICA TEREZA. Înțelepciunea din vorbele Maicii Tereza a atins până și cele mai insensibile suflete, făcându-i pe mulți să cadă pe gânduri și chiar să-și schimbe comportamentele negative. Și-a închinat viața lui Dumnezeu și, în numele Lui, s-a dedicat îngrijirii săracilor, bolnavilor, orfanilor sau muribunzilor.

CITATE MAICA TEREZA. Iată 20 dintre celebrele învățături ale Maicii Tereza, așa cum au fost ele notate în avantaje.ro:

CITATE MAICA TEREZA. „Fii bun și milostiv. Nimeni să nu plece de la tine altfel decât mai liniștit și mai fericit decât a venit. Fii expresia vie a bunătății lui Dumnezeu, bunătate care să se citească pe fața ta, în ochii tăi, în zâmbetul tău.”

CITATE MAICA TEREZA. „Săracii au nevoie de noi, dar nici nevoia pe care o avem noi de săraci nu este mai mică. Cea mai mare sărăcie este aceea de a nu fi iubit.”

CITATE MAICA TEREZA. „Revoluția dragostei începe cu un zâmbet. Zâmbește de cinci ori pe zi unei persoane căreia, în mod normal, n-ai niciun chef să-i zâmbești. O vei face în numele vieții.”

CITATE MAICA TEREZA. „Pentru a răspândi fericire în jur, e nevoie să fii fericit în propria familie. Pacea și războiul încep chiar din mijlocul familiilor noastre. Dacă vrem să avem pace în lume trebuie mai întâi să ne iubim familiile.”

CITATE MAICA TEREZA. „Cei care au darul de a aduce bucurie în sufletele altora se apropie de perfecțiune. Fă în așa fel încât oamenii care se află în suferință să vadă în tine un înger al consolării și confortului.”

CITATE MAICA TEREZA. „Lumea nu se cucerește cu bombe și arme, ci cu dragoste și înțelegere.”

CITATE MAICA TEREZA. „Dumnezeu le-a dat oamenilor mâini pentru a servi și inimă pentru a iubi.”

x close