Antena 3 CNN Actualitate Religie Minune în Marea Neagră. Mai mulți delfini au adus la suprafață o icoană a Maicii Domnului

Minune în Marea Neagră. Mai mulți delfini au adus la suprafață o icoană a Maicii Domnului

Minune în Marea Neagră. Mai mulți delfini au adus la suprafață o icoană a Maicii Domnului
22 Iun 2017   •   14:52

De-a lungul timpului s-au întâmplat o serie de evenimente inexplicabile, considerate de către credincioși ca fiind adevărate minuni, scrie avantaje.ro.

Icoane care plâng, mesaje care apar în diferite locuri sau tot felul de vindecări miraculoase sunt doar câteva dintre evenimentele pentru care nu poate fi găsită o explicație rațională.

O altă situație care stârnește foarte multe semne de întrebare este modul inexplicabil prin care mai mulți delifini au adus la suprață o icoană a Maicii Domnului. Evenimentul s-a întâmplat în Rusia și a uimit pe toată lumea, potrivit evolvingtogether.eu.

Minunea s-a întâmplat chiar sub ochii turiștilor care se aflau la plajă.  12 delfini au adus pe țărmul Mării Negre o icoană care o înfățișa pe Fecioara Maria. La prima vedere, icoana părea doar o bucată de lemn, însă atunci când a fost curățată, oamenii au descoperit că aceasta era o reprezentarea a Maicii Domnului.

 

×
Subiecte în articol: minune Marea Neagrã
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close