Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Vasile Ioana: "Credincioşii trebuie să evite reţelele sociale în Postul Paştelui"

Părintele Vasile Ioana: "Credincioşii trebuie să evite reţelele sociale în Postul Paştelui"

Oamenii trebuie să evite şi reţelele sociale în Postul Paştelui. "Postul Mare, ediţia 2024, înseamnă şi post de TikTok, şi post de Facebook, şi post de Instagram", este precizarea pe care o face părintele Vasile Ioana.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   11:45

Postul Paștelui este perioada din an în care creștinii de pretutindeni se eliberează de păcate, negativitate și energiile toxice acumulate. Acest timp este prilejul potrivit pentru o detoxifiere sufletească și trupească intensivă, fiind vorba de cel mai lung post din an.

Timp de 48 de zile, credincioşii nu au voie să consume lactate sau carne şi nici dulciuri. În această perioadă, credincioşii au dezlegare la peşte doar două zile, de Buna vestire şi în Duminica Floriilor.

În timpul Postului Paștelui, ar fi bine dacă am evita pe cât posibil rețelele sociale, care nu fac altceva decât să ne facă să pierdem timp ce poate fi utilizat pentru altceva mai benefic.

"Postul mare, ediţia 2024 înseamnă şi post de TikTok şi post de Facebook şi post de Instagram”, a spus părintele Vasile Ioana.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close