Antena 3 CNN Actualitate Replica Clubului Român de Presă la atacurile preşedintelui Băsescu

Replica Clubului Român de Presă la atacurile preşedintelui Băsescu

Replica Clubului Român de Presă la atacurile preşedintelui Băsescu
18 Mar 2008   •   19:01

Clubul Român de presă şi-a precizat marţi poziţia faţă de atacurile lansate de şeful statului la adresa jurnaliştilor. Indira Crasnea, preşedintele interimar al CRP, atrage atenţia că preşedintele Traian Băsescu trebuie să înţeleagă că presa nu este trasă la indigo. ?Domnul preşedinte, ca primă persoană publică a ţării şi politician care îşi datorează în mare măsură ascensiunea şi presei, cunoaşte, probabil, un adevăr simplu: nimeni nu a câştigat vreun război cu jurnaliştii?, precizează preşedintele interimar al CRP, într-un comunicat.

De asemenea, în calitatea sa de jurnalist, Indira Crasnea a făcut un apel către colegi, cerându-le să rămână profesionişti şi raţionali. ?Clubul Român de Presă califică drept nejustificate acuzaţiile publice lansate de preşedintele Traian Băsescu în seara de 14 martie la adresa presei, în ansamblul ei. Clubul a luat notă şi de nuanţările la aceste declaraţii, făcute tot de preşedintele României, în ziua de 15 martie?, se arată în comunicatul de presă.

Replica vine după ce Traian Băsescu a acuzat trusturile de presă de atacuri la adresa sa şi a membrilor familiei sale şi a avertizat că, în calitate de soţ şi tată, va replica la, citez, "toate mizeriile" care îi vor viza familia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close