Antena 3 CNN Actualitate Replici tăioase între Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin (VIDEO)

Replici tăioase între Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin (VIDEO)

Replici tăioase între Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Oct 2007   •   19:21

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin sunt în război, după o replică a vedetei postului public de televiziune. Cele două au fost invitate marţi seară, la aceeaşi oră, la două televiziuni diferite, unde şi-au susţinut fiecare punctul de vedere. Şi unde nu au scăpat prilejul de a arunca replici tăioase una către cealaltă. Totul a început sămbătă seara când, în emisiunea ei, Andreea Marin a pus la îndoială campania declanşată de Mihaela Rădulescu pentru salvarea Teodorei.

Iată câteva dintre replicile pe care şi le-au aruncat Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, din platouri diferite, dar în acelaşi interval orar.

Mihaela Rădulescu: După ce am văzut la Surprize Surprize cel mai neverosimil şi mai hilar atac cu putinţă - că eu şi soţul meu vom face o donaţie discretă spusă-n gura mare la Surprize - normal că mi-a venit să râd.

Andreea Marin: Mihaela Rădulescu explică faptul că lipsa discreţiei vine din dorinţa de a activa foarte mulţi oamenei. Este posibilitatea ei de a alege bani, eu am ales altă posibilitate. Trebuie neapărat să alegem fix acelaşi drum?

Mihaela Rădulescu: Singurul om din breaslă care a fost împotrivă, care a denigrat această campanie, a fost Andreea Marin, defapt cine ne-a atacat campania, ambasadorul Unicef în România. Unicef spune că se ocupă de fiecare copil aflat în suferinţă.

Andreea Marin: Ce legătură are Unicef nu ştiu. În ce fel am atacat această campanie, când banii mei sunt în conturile Lianei. N-am criticat campania ei, am spus doar că eu aleg discreţia.

Mihaela Rădulescu: Singurul mesaj pe care i l-am spus a fost că n-am crezut că o să-i spun vreodată - pentru ce ai făcut, Andreea, să-ţi fie ruşine.

Andreea Marin: Recunosc, am fost subiectivă făcând acest apel şi insistând în emisiunea mea.

Mihaela Rădulescu: I-am spus că ?eşti cea mai josnică fiinţă pe care am întâlnit-o dacă reacţia ta a fost să-mi deturnezi campania şi atenţia către un nou scandal Rădulescu-Marin?.

Andreea Marin: Mihaela este eroul acestei campanii. Eu nu vreau să fiu jumătate din piedestalul pe care stă.

În urma campaniei iniţiate de Mihaela Rădulescu, au fost strânşi până marţi peste 200 de mii de euro. Banii îi vor ajuta micuţei Teodora în lupta cu cancerul.

RĂZBOIUL RĂDULESCU-MARIN ÎN IMAGINI (PRELUARE OBSERVATOR):

Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close